Bouwheer
Graag staan wij iedere particulier bij met onze kennis en advies over centrale verwarming, sanitair en ventilatie.
Voor iedere klant word er een 'As-build' dossier samen gestelt. Hierin zitten onder andere de technische tekeningen van de vloerverwarming, ventilatie en sanitaire leidingen. Ook wordt er voor elke woning een warmteverlies berekening gemaakt volgens de belgische normen NBN B 62-003 en NBN EN 12831. Zo zal er in iedere woning een correct gedimensioneerde gasketel of warmtepomp geplaatst worden.

Ook word er steeds rekening gehouden met de EPB-regelgeving en het advies van het WTCB (wetenschappelijk en technisch comite België). Ons motto luidt ook dat levenslang leren en bijscholen in de nieuwste technologiën en wetgeving essentieël is.

Advies betreffende een nieuwe installatie is steeds GRATIS en vrijblijvend aangezien wij een potentiële klant steeds willen wapenen met de nodige voorkennis van zaken.

Voor u als eindklant lopen de bouwwerken snel op in prijs. Daarom is het voor ons ook zeer belangrijk dat u voor de werken de correcte eindprijs reeds kent en die alle bouwwerken omvat. Bij TVA Technics komt u op het einde van de rit nooit voor een 'extra' onaangename factuur te staan.